Back to overview

Long Circle AM: Reconnect the Disconnection (avondgroep)

  • General
  • Practical
  • Teacher

Deelnemen aan de 'Long Circle Authentic Movement' geeft jou de mogelijkheid om op een belichaamde manier de verbinding met jezelf te herstellen, te verdiepen en te vestevigen. We 'reconnect the disconnected': we herverbinden jou met je lichaam en eigen wijsheden aan de hand van een 'Long Circle'.

De Long Circle is een techniek binnen Authentic Movement, waarbij de cirkel, de groep, een veilige en verbindende bedding biedt waarin je kan verdiepen, afstemmen en helen. We leren opnieuw dat gezien-worden en je laten zien, zalvend is voor ons als mens. 

Authentic Movement is een werkvorm waarbij je je lichaam laat spreken, waarbij innerlijke sensaties ervoor zorgen dat het onbewuste verbindt met jouw bewustzijn. Met gesloten ogen laat je impulsen in je lichaam vrij, waarbij beelden een betekenis krijgen en verlichtend werken.

Authentic Movement oefent je op een specifieke manier in het “los-laten” en “over-geven" in beweging aan de lichaamsimpulsen. 

Authentic Movement is stress- en angstreducerend. Het heeft een positief effect op ons zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaarde. Authentic movement is in de spiegel kijken, eenvoud omarmen, vol-ledigheid ervaren, kleur geven aan jezelf, ….

De vorm waarin Authentic Movement wordt beoefend is eenvoudig. Dat maakt haar geschikt voor een ieder die nieuwsgierig is naar het onbekende in zichzelf

Authentic Movement kan je helpen om je creative flow op gang te brengen wanneer het stromen is gestopt. Om persoonlijke of professionele verandering mogelijk te maken door zelfobservatie en het verkrijgen van zelfinzicht. Of om je spirituele leven te verdiepen en verbondenheid te ervaren, in body en soul. Het doel van deze simpele maar krachtige vorm is om meer in overeenstemming met je innerlijke motivatie en authentieke zelf in het leven te staan: tot een eenheid van zijn en handelen te komen.

Data van deze avondreeks

5 woensdagavonden: 9-16-23-30 juni & 7 juli 2021

Telkens van 19u30-21u30

Prijs:

€150 (incl. BTW)


Covid-19

Alle opleidingen en trainingen kunnen we categoriseren als ‘corona-proof’ of ‘corona-resistent’. Opleidingen die corona-proof zijn, gaan door mits toepassing van strikte veilligheidsmaatregelen. Corona-resistent betekent dat wij ernaar streven dat een opleiding altijd zal kunnen plaatsvinden, ook als we opnieuw in lockdown gaan. 

Deze workshop is corona-proof. Er wordt in tenten overnacht (gelieve deze zelf te voorzien) en catering zal beschikbaar zijn.

De training kan, enkel en alleen in het geval van een nieuwe lockdown, geannuleerd worden, omdat de inhoud niet overdraagbaar is via live e-learning. Indien dit zich zou voordoen, zullen de inschrijvingskosten die betaald werden, terugbetaald worden.

De concrete Covid-19 maatregelen die zullen genomen worden, kan je hier lezen: https://www.agapeacademy.be/nl/nieuws-en-publicaties/30/covid-19-richtlijnen

Niek Ghekiere

Teacher

Niek Ghekiere

+32 498 52 95 52

Niek Ghekiere is als creatief therapeut een erkend dans- en bewegingstherapeut en draagt een Master in Dance Movement Therapy (MaDMTh). De opleiding die hij volgde tot neo-reichiaans therapeut ondersteunt en verscherpt hem in het begeleiden van mensen en groepen. Hij heeft een privépraktijk, waar hij individuele- en groepstherapie geeft en is directeur van het therapie- en opleidingscentrum AgapeBelgium. Hij is voormalig voorzitter van de vakgroep dans- en bewegingstherapie en verricht onderzoek naar lichaamsgerichte therapieën en spiritualiteitsbeleving.

When: 9 June 2021 to 7 July 2021
Amount of lessons: 5 courses
Where: AgapeBelgium
€150.00
VAT incl.

©2021 Agape Belgium | General conditions | Privacy policy | Legal information | Covid19-information