Zweethut

Terug naar overzicht

BELANGRIJKE UPDATE: wegens de huidige coronamaatregelen, zullen er geen zweethutten worden georganiseerd tot en met september 2020. 

De zweethut die wij aanbieden is geïnspireerd op traditionele Noord-Amerikaanse ceremonies voor ‘cleansing & healing’, de indiaanse sweatlodge.

De Lakota noemen de zweethut: INIPI, wat betekent: "Je levensenergie versterken door middel van de stenen".

Binnen een lage hut van wilgentakken, bedekt met doeken, de baarmoeder van de aarde, vindt een ritueel reinigingsprocesplaats voor lichaam, geest en ziel en voor alles wat bezield is. Door te zingen en te ‘bidden’ in het donker bij de stoom van water dat over roodgloeiende stenen wordt gegoten, maken we contact met de elementen: aarde, water, vuur en lucht en met onze elementaire kern, onze ziel. Uit respect voor de traditionele indiaanse culturen gebruiken we sommige van hun rituelen om zo onze eigen West-Europese reinigingstraditie te herscheppen. De zweethutceremonie zuivert grondig van binnenuit en opent je hart. Het is een zuiverings- en genezingsceremonie zowel voor vrouwen als mannen.

Dirk Ghekiere

Coördinator

Dirk Ghekiere

+32 494 59 46 29

“Vooraleer je als therapeut van start gaat, is het heel zinvol om eerst aandacht te besteden aan je eigen persoonlijke groei. De opleiding bood mij de kans om 4 jaar lang op pad te gaan naar mijn eigenwaarde.”

Voormalige studente DBT .

Meer info en Inschrijven

©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie