'Every bead is a dream'

Terug naar overzicht

Gebruik maken van parels is een spirituele handeling die wellicht zo oud is als de mensheid zelf. Elke parel draagt een gedachte, een associatie, een wens of een droom van de persoon die de parels samenbrengt tot een wonderbaarlijk geheel. 

'Little spirit seeds' worden de parels ook genoemd. Deze uitdrukking geeft ons inzicht in de symbolische kiemkracht dat een voorwerp in zich draagt dat bekleed is met parels. De manier waarop de parels één voor één op een draad worden vastgehecht, draagt de wijsheid in zich dat we het leven stap voor stap dienen te bewandelen, uitdaging per uitdaging. Elke parel geeft steun aan de volgende parel, net als elke ervaring wijsheid en bewustzijn wakker kan maken en dit de basis vormt voor een nieuwe ervaring, die opnieuw geboorte geeft aan groei. Beadwork leert ons over team-work, leert ons over samenhang, steun en verbinding en over het onderscheid dat bestaat tussen schoonheid en perfectie.

Dit programma geeft je de mogelijkheid om de waarde van beadwork te leren kennen. Je leert traditionele technieken om beadwork te beoefenen. Op deze manier kan je jouw voorwerpen die een speciale betekenis hebben,nog meer kleur, uitstraling en kracht geven. 

Stuur ons een mailtje indien je wenst op de hoogte te blijven van de volgende workshop.

Niek Ghekiere

Coördinator

Niek Ghekiere

+32 498 52 95 52

©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie