Terug naar overzicht

Vision Quest II (Volzet)

  • Algemeen
  • Praktisch
  • Docent

De Vision Quest is een oude overgangsrite: de reis naar het middelpunt van de ziel.

Eeuwenlang hebben mensen zich teruggetrokken in de natuur om in volledige afzondering antwoorden te vinden op hun levensvragen en om spirituele wijsheid te verwerven.

De Vision Quest, oorspronkelijk een oude overgangsrite, heeft duizenden mensen wereldwijd in deze zoektocht bijgestaan. Ook vandaag is deze aloude ceremonie een krachtige manier om inspiratie, inzichten en antwoorden te vinden die belangrijk zijn voor jouw leven.

Tijdens een Vision Quest verblijf je vier dagen en vier nachten in de ongerepte natuur, op een plek die speciaal voor jou is bestemd. Je bent er vastend en in afzondering, alleen met jezelf en met Spirit die daar jouw leraar is. Het is een bijzondere, intense manier om je verbinding met de aarde te herstellen, om je leven te vernieuwen, contact te maken met je bestemming, om heling te vinden...

Je kan 'de berg op gaan' met verschillende verlangens – en soms ontdek je pas ter plekke waar het echt over gaat ... Het is de magie van Vision Quest dat je precies krijgt wat je nodig hebt voor jouw verdere levenspad. Niemand komt ooit onveranderd terug van de berg....

Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou

(Paulo Coelho)

Prijs deelname

€ 795 (incl.BTW)
Definitief ingeschreven na betaling van € 395 voorschot.
Saldo betaling tegen dinsdag 26 mei 2021.

Organisatie

PLPC


Omschrijving

De Vision Quest is een negendaags programma in een ongerept natuurgebied. De eerste drie dagen ben je samen met de anderen in het basiskamp, waar je optimaal op je Quest wordt voorbereid. Daarna ben je vier dagen en vier nachten alleen op de berg, vastend, op een voor jou uitgekozen plek, met een kleine shelter van tentzeil en takken. De twee laatste dagen zijn er voor integratie van jouw Quest.

Inschrijvingen zijn mogelijk tot en met dinsdag 25 mei 2021. 
Inschrijving na deze datum zal afhankelijk zijn van open plaatsen.

Bijeenkomst

Op woensdag 2 juni om 19u30 is er een bijeenkomst met alle deelnemers en staf van de Vision Quest II is als kennismaking. Deze bijeenkomst is als kennismaking, laatste tips als voorbereiding en alle nodige praktische info. Ook de carpooling wordt hier geregeld. Je krijgt er steun en begeleiding in jouw proces.

Dirk Ghekiere

Docent

Dirk Ghekiere

+32 494 59 46 29

Begeleiding

De Vision Quest wordt begeleid door ceremonieleider Dirk Ghekiere (1951).

Vele jaren deed hij onderzoek naar de Noord-Amerikaanse tradities. Hij werd ingewijd in de eeuwenoude wijsheid door zijn teachers en Elders in Noord-Amerika, vooral Lakota en Chippewa Cree, die hem tot op vandaag trainen en inspireren. Door hen werd hij geïnitieerd tot zweethutleider, tot drager van de heilige pijp en kreeg hij toestemming om Vision Quest in de wereld te brengen. De afgelopen 20 jaar heeft hij zo honderden mensen naar de berg gebracht en bijgestaan tijdens deze life changing reis. Dirk begeleidt jaarlijks heel wat ceremonies, zowel in België als in het buitenland. Zijn jarenlange ervaring, zijn heldere kijk en aanpak, en zijn humor inspireren mensen. 'Walk your talk' staat hoog aangeschreven in zijn werk en in zijn leven.

Wanneer: 26 juli 2021 tot 3 augustus 2021
Waar: Toy Viam, Frankrijk
€795.00 Incl. catering Incl. BTW

De Vision Quest heeft me gebracht bij de wortels van mijn angst. Door er in contact mee te zijn op mijn spot, de meest veilige plek in de natuur, een plek van gedragenheid en bescherming, kon een diepe heling starten.

Griet

©2021 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie | Covid19-informatie